divendres, 8 d’abril del 2022

Anem a la policia en bus! 4rt Margalló

Avui hem realitzat l'activitat d'Anem a la policia en bus! amb la classe de de 4rt A Margalló. Dijous passat van venir els nois i noies de 4rt B. Els dos grups han estat acompanyats per les seves tutores la Cristina i la Raquel, a més de l'Aida, que ho ha fet els dos dies.Aquesta activitat està emmarcada en el crèdit 'transport públic i civisme' que hem treballat prèviament a l'escola, i ens serveix per posar en pràctica les competències treballades a classe, tant com passatgers com a vianants. 

Els participants van posar en pràctica com buscar una parada de bus, escollir la línia adequada, com parar-ho quan s'apropa a la parada, com pujar, com validar el bitllet, a seure o agafar-se a la barana amb seguretat, a portar adequadament la motxilla, a sol·licitar la parada amb antelació i a baixar correctament. Però sobretot van posar en pràctica com comportar-se cívicament dins d'un transport públic, intentant mantenir silenci i no molestant la resta de passatgers. A més van cedit els seus seients a passatgers grans.

Encara que la part de l'activitat que més els va agradar va estar la visita a l'edifici de la policia local. Van conèixer de primera mà com funciona la policia des de dins, visitant tots els departaments i dependències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada