dimecres, 20 d’abril del 2022

Anem a la policia en bus! 4rt Antoni Gaudí

Les classes de 4rt A i B de l'escola Antoni Gaudí han realitzat l'activitat d'Anem a la policia en bus! Fa tres setmanes van venir els nois i noies de 4r A acompanyats per la seva tutora la Neus. Ahir va ser el torn de 4rt B, que van venir amb el seu tutor el David.
Aquesta activitat està emmarcada en el crèdit 'transport públic i civisme' que hem treballat prèviament a l'escola, i ens serveix per posar en pràctica les competències treballades a classe, tant com passatgers com a vianants. 

Els participants van posar en pràctica com buscar una parada de bus, escollir la línia adequada, com parar-ho quan s'apropa a la parada, com pujar, com validar el bitllet, a seure o agafar-se a la barana amb seguretat, a portar adequadament la motxilla, a sol·licitar la parada amb antelació i a baixar correctament. 
Però sobretot van posar en pràctica com comportar-se cívicament dins d'un transport públic, intentant mantenir silenci i no molestant la resta de passatgers. A més van cedit els seus seients a passatgers grans.

Encara que la part de l'activitat que més els va agradar va estar la visita a l'edifici de la policia local. Van conèixer de primera mà com funciona la policia des de dins, visitant tots els departaments i dependències.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada