dijous, 27 d’abril del 2023

6è A i B de l'escola Frangoal al PIT

Ahir vam iniciar l'activitat al Parc Infantil de Trànsit amb la visita de la classe de 6è B de l'escola Frangoal, que van vindre acompanyats per la seva tutora, la Mar. Avui ha estat el torn del 6è A que han vingut amb el seu tutor el Xavi.

Primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passat a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.

Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 

En total han estat  52 participants, alguns dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta, mentre d'altres han de practicar una mica més. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants una samarreta de record, per haver finalitzat el nostre programa educatiu a l'escola primària que van iniciar fa 7 anys a I5, continuar a 1r i 3r i finalitzat avui.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada