dimarts, 10 de març del 2020

Anem a la policia en bus! 3r A Garigot

Avui hem realitzat l'activitat d'Anem a la policia en bus! amb la classe de 3r A  de l'escola Garigot. Han vingut acompanyats per la seva tutora l'Ainhoa.

Aquesta activitat està emmarcada en el crèdit 'transport públic i civisme' que hem treballat prèviament a l'escola. 

Avui els participants han posat en pràctica com buscar una parada de bus, escollir la línia adequada, com parar-ho quan s'apropa a la parada, com pujar, com validar el bitllet, a seure o agafar-se a la barana amb seguretat, a portar adequadament la motxilla, a sol·licitar la parada amb antelació i a baixar correctament. Però sobretot han posat en pràctica com comportar-se cívicament dins d'un transport públic, cosa que han fet molt bé mantenint silenci i no molestant la resta de passatgers. A més han cedit els seus seients a passatgers grans.

Encara que la part de l'activitat que més els ha agradat ha estat la visita a l'edifici de la policia local. Han pogut conèixer de primera mà com funciona la policia des de dins, visitant tots els departaments i dependències. Al llarg del matí s'han mostrat molt interessats i han fet moltes preguntes sobre la tasca de la policia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada