dimecres, 30 d’octubre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Margalló

Avui hem fet la darrera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Margalló.

Amb els nois i noies de 5è  hem realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.  Per acabar els hem explicat com funcionarà l'activitat pràctica al Parc Infantil de Trànsit.

A segona hora a 3r primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Finalment a 1r hem fet una sessió més dinàmica,  on els alumnes han realitzat una pràctica de com s'ha de travessar el pas de vianants amb seguretat, sense i amb semàfor, així com quan els policies fan senyals de trànsit.
Al final de la classe hem presentat al 'Cintunino Clac' i els hem explicat quina era la seva funció. Després han contestat correctament a les preguntes plantejades sobre els continguts de les tres sessions realitzades i finalment cada participant ha rebut un 'Cintunino Clac'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada