dimecres, 13 de febrer del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Torre Barona

Avui hem estat a l'escola Torre Barona fent Mobilitat Segura.

Per una banda hem fet classe amb els nois i noies de 1r A que han realitzat l'activitat 'Mou-te al carrer', on a més d'identificar els diferents elements que conformen el carrer, han treballat competències bàsiques com a vianants i passatgers, diferenciant comportaments segurs i no segurs. També hem practicat l'utilitat de creuar el carrer donant la ma a un adult.

Després hem estat a 5è B. Primer els hem presentat els objectius, activitats i la sortida que realitzarem aquest curs. Després hem treballat en petits grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta.
Finalment hem estat a 3r B, on hem treballat competències com a vianants. Hem fet un treball en petits grups on els participants han hagut de classificar diversos comportaments viaris de més segurs a més perillosos.

Per l'altra, hem finalitzat les sessions amb les línees B.
A 1rB hem treballat els passos de vianants, amb semàfor i sense. Després hem escenificat els senyals dels policies en la regulació del trànsit. Els hem presentat al 'Cintunino Clac' i els hem entregat un a cadascun perquè puguin cordar a les seves mascotes de peluix al cotxe.

A segona hora hem practicat amb el 'Bicicla't' amb els alumnes de 5è B, això ens ha servit per repassar els materials més importants, que hem d'agafar quan sortim en bicicleta, i les parts més importants que hem de revisar d'aquesta.

A tercera hora, 
hem estat amb els nens i nenes de 3rB, hem conegut a la Bruna i hem treballat el transport públic i el civisme. Finalment, hem fet una descripció de la importància dels materials reflectors, i hem fet una pràctica amb els 'Smiles' retroreflectants, que posteriorment han enganxat en les seves motxilles per ser una mica més visibles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada