dilluns, 13 de març del 2017

5è B de l'escola Torre Barona al PIT

Avui hem iniciat la setmana al Parc Infantil de Trànsit  amb la visita dels nois i noies de 5è B de l'escola Torre Barona, acompanyats per la seva tutora la Susana.

Primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passar a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat (com podeu veure a la foto). Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 

En total han estat  23 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.


Al final de l'activitat hem repartit entre els participants un llum reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada