dijous, 6 d’octubre del 2016

SMS a les escoles Sant Ferran i Petit Món-Felisa Bastida

Avui hem fet doble sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a les escoles Sant Ferran i Petit Món-Felisa Bastida.

A l'escola Sant Ferran hem realitzat la segona jornada.
A primera hora hem estat amb els nois i noies de 3r, els quals han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

Després  hem estat a 1r, on els participants  han realitzat l'activitat 'Mou-te al carrer', on a més d'identificar els diferents elements que conformen el carrer, han treballat competències bàsiques com a vianants i passatgers, diferenciant comportaments segurs i no segurs. 

Finalment hem estat 5è, on primer hem treballat, com podeu veure a la foto anterior, en petits grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta. Per finalitzar, hem introduït  un debat sobre l'ús del cas, que finalitzarem dilluns.

Pel que fa a l'escola Petit Món-Felisa Bastida, avui han realitzat la primera sessió.
A primera hora hem estat a 3r, on hem treballat competències com a vianants. Hem fet un treball en petits grups on els participants han hagut de classificar diversos comportaments viaris de més segurs a més perillosos.  

Després hem estat amb els nois i noies de 1r que han realitzat l'activitat 'Mou-te al carrer', on a més d'identificar els diferents elements que conformen el carrer, han treballat competències bàsiques com a vianants i passatgers, diferenciant comportaments segurs i no segurs. 

A última hora hem estat a 5è, realitzant un qüestionari on han reflexionat sobre el risc i la seguretat com a ciclistes. Els participants han fet una auto-avaluació del seu comportament quan condueixin bicicletes per detectar conductes de risc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada