dimarts, 14 de juny del 2016

5è de l'escola Petit Món-Felisa Bastida al PIT

Avui hem fet l'última sessió d'aquest curs al Parc Infantil de Trànsit. Els nois i noies de 5è de l'escola Petit Món-Felisa Bastida, acompanyats per la seva tutora l'Alicia i la Susana, han estat els protagonistes.


Primer els hem recordat els diferents senyals de trànsit que vam treballar a classe, per passar després a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
A continuació hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles com podeu veure a la foto. 

Ha estat un grup de 26 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta, encara que a l'hora de circular han de prestar més atenció.


Al final de l'activitat hem repartit entre els participants una polsera reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada