dimecres, 17 de febrer del 2016

SMS Margalló 3a jornada

Avui hem fet la tercera sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola Margalló.

Per començar el matí, amb els nois i noies de 1r hem fet al gimnàs de l'escola una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia.  Després a classe, i un cop comprovat tot el que han aprés aquests dies amb nosaltres, els hem regalat la làmina per pintar 'Dóna color al teu carrer' a més d'un cinturó de seguretat de joguina, el Cintunino Clac.

A 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. Han destacat la Claudia i la Laia de 5è A que han estat les que més puntuació han fet dels dos grups.

Finalment, a 3r primer hem fet una nova activitat anomenada Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe. A la foto els podeu veure experimentat amb els reflectors a classe. 

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada