diumenge, 21 de juny del 2015

Resum del curs 2014-2015

El  curs va començar al mes de setembre a les escoles públiques, concertades i privades de Castelldefels. El programa oferit als alumnes de primer, tercer i cinquè de primària, va finalitzar al mes de desembre.

Al mes d'octubre, vam visitar el Test Crash Center de l'empresa Jané, amb els guanyadors del premi del concurs "Posa el nom a la nostra mascota".

Al mes de novembre, vam portar la Campanya "Et queda una vida" de la Fundació Abertis a les zones d'oci del nostre municipi.

Al mes de desembre, vam estar amb els alumnes de 4t d'ESO de la Ginesta, realitzant un monogràfic sobre alcohol i conducció.

El mes de gener, va ser el torn dels nens i nenes de P5.
 
Al mes de febrer, els alumnes de cinquè de primària, van poder participar al concurs Bicicla't on vam regalar un casc de bicicleta i diferents samarretes als guanyadors.
El mateix mes, vam realitzar la setmana  "Game Over" on monitors de la Guttmann van apropar als alumnes de 4t d'ESO, les conseqüències dels accidents de trànsit.
 
Al mes de març, els alumnes de 6è de primària, van participar en el circuit d'habilitat de bicicleta, realitzat a la pista poliesportiva de Can Roca.

En el mes d' abril i maig, vam traslladar-nos al nostre Parc Infantil de Trànsit, on  els nens i nenes de 5è de primària van practicar la conducció de bicicletes, en un entorn controlat.

Al mes de juny, es va realitzar la 3a edició de la Pedalada Escolar on més de 300 participants de 6è de primària, vam poder circular amb les seves bicicletes i els seus professors, pels carrers dels nostre muncipi.
També al mes de juny, hem fet la visita corresponent als nens i nenes de les quatre llars d'Infants municipals.




Amb més de tres mil participants, tanquem aquest curs 2014-2015, desitjant unes bones vacances d'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada