dilluns, 15 de juny del 2015

III PEDALADA ESCOLAR


Dijous i divendres passats vam realitzat la tercera edició de la Pedalada Escolar en la que han participat uns 300 alumnes de 6è de les escoles Els Pins, Jacint Verdaguer, Can Roca, La Ginesta, Petit Món-Felisa Bastida, Antoni Gaudí, Josep Guinovart, Lluís Vives i Garigot. Cal destacar la participació de tutors i mestres que els han acompanyat en tot moment.
Igual que el curs passat, degut al gran nombre de participants, hem realitzat la Pedalada en dues jornades, participant dijous les cinc primeres escoles esmenades anteriorment, i divendres les altres quatre.

Els objectius de la sortida eren que els participants poguessin
·  Experimentar la sensació d’anar per la via pública en bicicleta, per vies urbanes diferents a les que pugui passar habitualment.
·  Participar en una activitat física saludable i comprovar que la bicicleta és un mitjà de transport barat, sa, sostenible i net.
·  Participar en una activitat diferent i fent-ho de manera conjunta amb altres centres escolars del nostre municipi.
·  Gaudir del dia de la cloenda i comiat de tot el projecte d’Educació per a la Mobilitat Segura que han rebut des de que van començar a primer de primària fins que surten del col·legi a 6è.

Dijous vam començar a les nou del matí a l'escola Els Pins, des de allà i per ordre vam passar per les escoles Jacint Verdaguer, Can Roca, La Ginesta i Petit Món-Felisa Bastida, fent cada cop el grup més nombrós.
Divendres vam començat per l'escola Antoni Gaudí, passant pel Josep Guinovart, Lluís Vives i Garigot

Un cop unificat tot el grup, vam pedalejar pel municipi, especialment per la zona de la platja, on vam esmorzat i fer la foto de grup a la Plaça de les Palmeres.
Allà vam fer l'entrega del casc de bicicleta als guanyadors de la volta cronometrada del circuit d'habilitat i circulació en bicicleta. Us recordem que van ser el Yago Ponce de l'escola Antoni Gaudí i la Gisela Sánchez de l'escola Els Pins.

Un cop esmorzats i descansats, hem fet l'itinerari de tornada en el mateix ordre que a l'anada, acomiadant a cada grup a la porta de la seva escola.

Han estat dos matins sense incidents, lúdics i on hem pogut gaudir de la bicicleta amb el trànsit tallat per allà on circulàvem gràcies a l'excel·lent treball dels nostres companys motoristes i ciclistes. 

Per veure les fotos de la Pedalada heu de clicar als següents enllaços o anar a la secció 'Fotos'.


Pedalada divendres 12 (Gaudí, Guinovart, Vives i Garigot) (d'aquestes moltes son del Fernando, professor del Gaudí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada