dilluns, 9 de febrer del 2015

Conclusions campanya GAME OVER 2015

Durant la setmana passada vam realitzar deu xerrades del programa Game Over de l'Institut Guttmann als set centres d'educació secundària de Castelldefels amb alumnes a 4rt d'ESO. 

Enguany hem donat continuïtat a la col·laboració que vam iniciar amb la Fundació Institut Guttmann a finals del 2012, realitzant aquest programa de sensibilització social pel qual, amb els d'aquest curs,  ja han passar més de 1300 alumnes de secundària de Castelldefels.

Volem agrair especialment la feina feta pels monitors Daniel Gallardo, Mario Ribera i Oriol Bach. Tots ells, han apropat als  485 nois i noies participants aquest curs la realitat de les lesions medul·lars i cranio-encefàliques traumàtiques derivades principalment d'accidents de trànsit. Una problemàtica real que ells fins ara no percebien i a la qual cada cop, per la seva edat, estan més exposats.

Des el Departament d'EduMS treballem per reduir aquest drama social, ja que a Catalunya es produeixen cada any al voltant de 140 casos nous de lesions medul·lars i uns 420 casos nous de traumatismes cranioencefàlics amb lesions cerebrals degut a accidents de trànsit, esportius, laborals i fortuïts.

Volem agrair també a la disposició dels instituts Josep Lluís Sert, Les Marines, Mediterrània, i les escoles Frangoal, La Ginesta, Petit Món-Felisa Bastida i Sant Ferran per fer-nos un espai dins els seus horaris per fer arribar aquesta iniciativa als seus alumnes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada