dimarts, 11 de març del 2014

5è B de l'escola Antoni Gaudí al PIT

Avui al Parc Infantil de Trànsit ha estat el torn dels nois i noies de 5è B de l'escola Antoni Gaudí, que acompanyats de la seva tutora Antonia, han realitzat l'activitat de conducció.

Igual que ahir, primer hem fet una petita explicació teòrica dels diferents senyals de trànsit que ha finalitzat amb la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.

Abans de començar la pràctica hem fet un repàs pràctic de les comprobacions que hem de fer a la bicicleta abans d'una sortida i de l'equipament que cal portar.
Després hem fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on els mateixos s'han avaluat per parelles.

Avui han estat 26 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta; encara que a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar. També han hagut participants que feia temps que no agafaven la bicicleta, però que han progressat molt en la conducció del a mateixa al llarg del matí.
Al final de l'activitat hem repartit els diplomes acreditatius per la seva participació i aprofitament del programa d'EduMS per a 5è de primària. 

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada