dijous, 20 de febrer del 2014

Escola Can Roca

Avui hem visitat els nois i noies del Can Roca per finalitzar les sessions que fem a l'escola.

Amb els alumnes de primer hem instal·lat un carrer al gimnàs amb un pas de vianants i un semàfor, per a practicar com travessar el carrer. També han practicat els senyals dels agents de policia i una mica com regular el trànsit entre vehicles i vianants. Després hem sortit al carrer per posar en pràctica tot el que havien après , i han practicat al pas de vianants que hi ha davant de l'escola, creuant sols o amb l'ajuda del policia.

A tercer han acabat el curs veient les històries del Marc, Àlex i Paula al 'Ho tens clar?'. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat amb skate o pilota, com caminar pel carrer amb riscos petits, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador i el diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

A 5è hem anat a l'aula d'informàtica, on han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta. A més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. Han destacat l'Almudena en 5è A, i el Xavi i el Bruno del grup de 5è B, fent les millors puntuacions.

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada