dimecres, 18 de setembre del 2013

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema 'Aire net - Fes el pas!', la Setmana del 2013 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d'activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l'aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.
Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure's en bicicleta per anar de compres en comptes d'agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.


Des del departament d'EDUMS volem promoure aquest canvi de mobilitat obrint el Parc Infantil de Trànsit (PIT) del Parc del Xiprers per a tots/es els/les que volgueu venir a gaudir d'un matí de ciclisme dins el circuit.  

Realitzarem l'activitat de 10 a 14 hores el proper dissabte 21 de setembre i tornarem a repetir el següent (el 28). No cal fer cap reserva ni inscripció, tan sols apropar-se al PIT amb la vostra bici (si no en teniu us podem deixar una) i no oblideu el casc!

Us esperem!

Si voleu veure el programa complert de la Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada