dijous, 27 de setembre del 2018

Mobilitat Segura a l'escola Jacint Verdaguer

Avui hem fet la segona sessió de Mobilitat Segura a l'escola Jacint Verdaguer.

5è, primer hem finalitzat el treball que vam iniciar ahir amb el propòsit de millora de les conductes no segures en bicicleta. A continuació hem treballat en petits grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta. Finalment hem introduït un debat sobre la importància de porta casc quan es va en bicicleta que finalitzarem dilluns.

Després, a 1r els participants han treballat amb el vídeo de 'Les tres bessones i la selva d'asfalt' i després han identificat comportaments no segurs al carrer amb 'El joc dels errors'. 

Finalment, els nois i noies de 3r han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

1 comentari:

  1. Molt bé aquestes sessions què feu..fa què els nens creguin i facin consciencia què no es un joc caminar, conduir,córrer, etc... per el carrer...
    Moltes gràcies per la vostra labor i col·laboració a fer bones petites persones!!
    Gràcies.
    Soledad.'😁

    ResponElimina