dimecres, 26 d’abril del 2017

Notícia de la visita del 3r del Jacint Verdaguer

Avui els nois i noies de 3r de l'escola Jacint Verdaguer i la seva tutora la Lola ens han fet arribat la notícia que han redactat després de fer l'activitat 'A la policia en bus!'.
Ens ha agradat tant que hem decidit publicar-la.
Per a nosaltres ha estat un plaer, tant l'activitat de desplaçar-se en bus públic pel poble com la de la visita a l'edifici de la policia local.

VISITA A LA POLICIA LOCAL

Dilluns , 24 d’abril de 2017, la classe de tercer de l’escola Jacint Verdaguer va visitar les noves dependències de la policia local de Castelldefels per aprendre com treballen. Anant cap allà, un mur ens va recordar on estava l’antic edifici de la policia. La seva feina és vigilar i protegir als ciutadans i garantir la seva seguretat. Vam veure les seves armes de defensa, les emissores amb les que es comuniquen, els vehicles, el gimnàs per entrenar-se, la sala de tir per practicar, el vestuari, la sala d’interrogatoris, la sala de reunions i la sala de vigilància i comunicacions. Ens ha cridat l’atenció una sala amb un mirall que deixa veure des de fora i no per dins . Agraïm als dos Joses, policies 100 i 105 que ens van explicar amablement i ens van acompanyar al llarg de la visita i també ens van ensenyar a utilitzar correctament el transport públic.
Ens sentim molt segurs i orgullosos de la nostra policia local!

GRÀCIES!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada