dijous, 26 de novembre del 2015

SMS Can Roca 4a jornada

Avui hem finalitzat la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola Can Roca.

A primera hora, a 5è B han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.  
Ha destacat el Víctor que ha estat qui més punts han fet.
A 5è A hem realitzat l'activitat 'Els senyals de trànsit i les bicis', on han conegut els senyals de trànsit que es poden trobar al carrer quan portin la bici. 

Després a 3r primer hem fet una nova activitat anomenada Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, ho han experimentat a classe amb uns reflectors que els hem regalat.
Finalment, a 1r hem fet  a la sala de psicomotricitat i al gimnàs de l'escola una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia.

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada