dijous, 22 d’octubre del 2015

Canvi de Marxa

Acabem de sortir del Teatre Plaça, on amb la col·laboració de la Funduació Mutual de Conductors, hem realitzat l’activitat “Canvi de marxa”.



“Canvi de marxa” és una activitat educativa que té l’objectiu conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat. 


L’activitat ha consistit en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident així com de víctimes i familiars. L’objectiu és que les noves generacions s’eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables.

A l’acte han participat alumnes de 1r de Batxillerat dels Instituts Mediterrània, 
Les Marines i de l'escola La Ginesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada