dimarts, 20 de novembre del 2012

Simulacre d'evacuació a l'Escola Can Roca

Divendres passat vam col·laborar en un simulacre d'evacuació a l'Escola Can Roca. Va estar coordinat per la Mercè, la responsable de riscos laborals, i amb la participació de quatre agents de la policia local a més dels de l'EDUMS.

Els objectius d’aquest simulacre van ser comprovar el correcte funcionament dels mitjans humans i materials previstos per situacions d’emergència, valorar la resposta i participació dels ocupants, quantificar el temps necessari i analitzar si les senyals acústiques i lluminoses de les alarmes eren correctes en tot l’edifici.

Des del departament d'EDUMS considerem molt satisfactori el simulacre d’evacuació i la resposta dels professionals docents, així com la del personal d’administració, cuina i auxiliar.
Els temps que s’han mesurat també es consideren molt positius, tant els d’evacuació de cada planta com el total de  l’edifici, tenint en compte que aquest curs han hagut algunes modificacions en el Pla d’Emergència del centre en coordinació amb el responsable de protecció civil de l’Ajuntament de Castelldefels.

Des del nostre departament volem felicitar a tots els participants.

Podeu veure algunes fotos del simulacre aquí o visitant l’apartat ‘Fotos’ del bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada