dijous, 22 de juny del 2023

Programa Game Over de l'Institut Guttmann

Volem dedicar l'última entrada del curs 2022-23 a recordar les xerrades de l'Institut Guttmann que hem realitzat enguany als als centres d'educació secundària de Castelldefels.

Com ja sabeu, es tracta d'una activitat que des de l'any 2011, en col·laboració imprescindible amb la Fundació Institut Guttmann, realitzem amb els alumnes de 4art d'ESO.

Aquest any hem comptat amb la participació del Dani Gallardo, el Mario Ribera, l'Álex Pardo i el Javier Quiles, monitors de l'Institut.

Tots ells han explicat a les diferents xerrades algunes de les conseqüències dels accidents de trànsit, així com la realitat de les lesions medul·lars i dels traumatismes cranioencefàlics. Han explicat la seva experiència personal i la de quatre persones més, mitjançant la projecció d'un video del Servei Català de Trànsit i de l'Institut Guttmann.

En totes les xerrades els nois i noies participants han preguntat els dubtes que anaven apareixent en el transcurs de l'activitat i s'han obert torns de paraula, on generalment han estat participatius.

Han estat xerrades molt interessants on s'ha fet molta incidència en poder fer de tot, però sempre amb sentit comú i respectant les normes de seguretat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada