diumenge, 13 de març del 2022

Programa Game Over de l'Institut Guttmann

Durant aquesta setmana hem realitzat als centres d'educació secundària de Castelldefels el programa GAME OVER.

Es tracta d'una activitat que des de l'any 2011, en col·laboració imprescindible amb la FUNDACIÓ INSTITUT GUTTMANN, realitzem amb els alumnes de 4art d'ESO.

Aquest any hem comptat amb la participació del Dani Gallardo, el Kevin Lao, el Mario Ribera, l'Isaac Mateos, el Ricard Hernández i l'Álex Pardo, monitors de l'Institut Guttmann.

Tots ells han explicat a les diferents xerrades algunes de les conseqüències dels accidents de trànsit, així com la realitat de les lesions medul·lars i dels traumatismes cranioencefàlics. Han explicat la seva experiència personal i la de quatre persones més, mitjançant la projecció d'un video del Servei Català de Trànsit i de l'Institut Guttmann.

En totes les xerrades els nois i noies participants han preguntat els dubtes que anaven apareixent en el transcurs de l'activitat i s'han obert torns de paraula, on generalment han estat participatius.

Han estat xerrades molt interessants on s'ha fet molta incidència en poder fer de tot, però sempre amb sentit comú i respectant les normes de seguretat.

Han estat cinc dies, des de dilluns 7 fins al divendres 11, de molta activitat. Enguany, i degut a la necessitat de preservar els grups bombolla a les aules, hem augmentat el nombre de xerrades, fins a un total de 18. Més de 500 nois i noies d'entre 15 i 16 anys han escoltat de forma activa aspectes sobre les lesions medul·lars i els traumatismes cranioencefàlics desconeguts fins ara per a ells i elles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada