dilluns, 28 de març del 2022

Anem a la policia en bus! 4rt Edumar

 La setmana passada vam realitzar l'activitat d'Anem a la policia en bus! amb les classes de 4rt A i B de l'escola Edumar. Dimecres van venir els nois i noies de 4rt A acompanyats per la seva tutora la Mireia i la Maria. Dijous va ser el torn de 4rt B amb la seva tutora la Gemma i el Miquel.

Aquesta activitat està emmarcada en el crèdit 'transport públic i civisme' que hem treballat prèviament a l'escola. 

Els participants van posar en pràctica com buscar una parada de bus, escollir la línia adequada, com parar-ho quan s'apropa a la parada, com pujar, com validar el bitllet, a seure o agafar-se a la barana amb seguretat, a portar adequadament la motxilla, a sol·licitar la parada amb antelació i a baixar correctament. Però sobretot van posar en pràctica com comportar-se cívicament dins d'un transport públic, cosa que van fer molt bé mantenint silenci i no molestant la resta de passatgers. A més van cedit els seus seients a passatgers grans.

Encara que la part de l'activitat que més els va agradar va estar la visita a l'edifici de la policia local. Van conèixer de primera mà com funciona la policia des de dins, visitant tots els departaments i dependències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada