dimecres, 18 de desembre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Can Roca

Avui hem fet la darrera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Can Roca.

Amb els nois i noies de 1r hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants sols, amb l'ajuda del semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Hem sortit al carrer a practicar al pas de vianants de la porta de l'escola, on tots han demostrat que ho saben fer de forma autònoma i segura.
Al final de la classe hem presentat al 'Cintunino Clac' i els hem explicat quina era la seva funció. Després han contestat correctament a les preguntes plantejades sobre els continguts de les tres sessions realitzades i finalment cada participant ha rebut un 'Cintunino Clac'.

A segona hora a 3r primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Finalment a 5è  hem realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.  Per acabar els hem explicat com funcionarà l'activitat pràctica al Parc Infantil de Trànsit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada