dijous, 28 de novembre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Margalló

Avui, hem estat a l'escola Margalló, a primera hora, hem practicat amb el 'Bicicla't' amb els nens i nenes de 5èA. Han pogut conèixer quin tipus de material és necessari agafar, abans de realitzar una sortida en bicicleta. També han pogut veure, quines són les parts més importants que s'han de revisar, abans de sortir amb la bici.
Hem parlat de la importància de portar un telèfon mòbil, així com de saber a qui trucar quan ens passa qualsevol incident.
En aquesta activitat, han estat el Kevin i el Jose, la parella que més puntuació han tret, amb 235 punts, una vegada que han arribat a la 'Masia Can Cicleta'.
Els hem recordat les bases per poder participar en el nostre concurs 'Bicicla't', que oferim cada any als participants de 5è de primària, i amb el qual poden aconseguir una de les nostres 'samarretes Edums'.
A segona hora, ha estat el torn dels nens i nenes de 3r A, mitjançant l'ajuda de la 'Bruna', han treballat el transport públic i el civisme. Concretament, han treballat l'autobús, hem explicat la importància del transport públic a les ciutats, així com les principals diferències amb el transport privat. Tots els participants han estat molt atents als videos projectats. Seguidament, han identificat comportaments, relacionats amb la seguretat i el civisme, mitjançant un joc.
Finalment, amb la Paula, l'Àlex i el Marc, han conegut i experimentat quina és la funció dels materials reflectors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada