dimecres, 27 de novembre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Josep Guinovart

Avui hem realitzat l'última sessió amb els nens i nenes de 1r, ha estat una sessió més dinàmica,  on els alumnes han realitzat una pràctica de com s'ha de travessar el pas de vianants amb seguretat, sense i amb semàfor, així com quan els policies fan senyals de trànsit.
Han experimentat mitjançant un joc online, com podem travessar els pasos de vianants, per arribar a un lloc determinat.
Al final de la classe hem presentat al 'Cintunino Clac' i els hem explicat quina era la seva funció, mitjançant un video amb animacions.
Després,  els hem plantejat deu preguntes, les quals han contestat de manera correcta, sobre els continguts de les tres sessions realitzades, finalment cada participant ha rebut un 'Cintunino Clac'.

A segona hora, ha estat el torn dels alumnes de 3r, han conegut a la 'Bruna' , la qual els ha acompanyat a fer un ' viatge en autobús ', seguidament hem treballat el civisme, així com la seva importància a l'hora de viatjar en transport públic, mitjançant un joc online, on els participants han encertat totes les preguntes sobre Civisme i Seguretat.
Finalment, després de realitzar un petit experiment amb 'els reflectors d'en Pol Castell', i contestar de manera correcta les qüestions plantejades, tots els participants han rebut un dels reflectors utilitzats en la realització de l'experiment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada