dimarts, 12 de novembre del 2019

Mobilitat segura a l'escola Antoni Gaudí

Avui hem finalitzat les sessions de Mobilitat Segura a l'escola Antoni Gaudí.

A 1r ha estat una sessió més dinàmica on els alumnes han realitzat una pràctica de com s'ha de travessar el pas de vianants amb seguretat, sense i amb semàfor, així com quan els policies fan senyals de trànsit. Després han sortit al carrer per posar-ho en pràctica.

Al final de la classe hem presentat al 'Cintunino Clac', mitjançant un videoclip, hem explicat quina era la seva funció, després han contestat correctament a les preguntes plantejades sobre els continguts de les tres sessions realitzades i finalment cada participant ha rebut un 'Cintunino Clac'.

A 3r hem fet doble sessió.

A la primera han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

A la segona hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada