dijous, 3 d’octubre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Sant Ferran

Avui hem fet la darrera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Sant Ferran.

Amb els nois i noies de 3r primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

A segona hora a  1r  hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants sols, amb l'ajuda del semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Hem sortit al carrer a practicar al pas de vianants de la porta de l'escola, on tots han demostrat que ho saben fer de forma autònoma i segura.
Un cop de nou a classe els hem regalat un Cintonino Clac, per a què recordin cordar-se dins del cotxe i recordar-s'ho als pares.

Finalment, a 5è  han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.  Per acabar els hem explicat com funcionarà l'activitat pràctica al Parc Infantil de Trànsit.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada