divendres, 4 d’octubre del 2019

6è de l'escola Sant Ferran al PIT

Avui hem rebut la visita al Parc Infantil de Trànsit de la classe de 6è de l'escola Sant Ferran, que han vinguts acompanyats pel seu tutor, el Rafa. Aquesta sessió és de recuperació del curs anterior, que finalment vam haver de cancel·lar.

Primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passat a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.

Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 

En total han estat  25 participants, alguns dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta, mentre d'altres han de practicar una mica més. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants una polsera reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada