divendres, 27 de setembre del 2019

Mobilitat Segura a les escoles La Ginesta i Sant Ferran

Avui hem fet una doble sessió a les escoles La Ginesta i Sant Ferran.

A l'escola La Ginesta hem fet la segona sessió del programa.
A 1r els participants han treballat amb el vídeo de 'Les tres bessones i la selva d'asfalt' i després han identificat comportaments no segurs al carrer amb 'El joc dels errors'. 
Després els nois i noies de 3r han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.
Finalment, a 5è primer hem reflexionat sobre quines són les coses que hem preparar abans de fer una sortida en bici i com planificar la ruta. Després hem iniciat un debat sobre la importància de portar casc quan es va en bicicleta i la influència dels amics. 

A l'escola Sant Ferran hem fet la primera sessió.
A primera hora hem estat amb els nois i noies de 1r que han realitzat l'activitat 'Mou-te al carrer', on a més d'identificar els diferents elements que conformen el carrer, han treballat competències bàsiques com a vianants i passatgers, diferenciant comportaments segurs i no segurs. 
Després hem estat a 3r, on hem treballat competències com a vianants. Hem fet un treball en petits grups on els participants han hagut de classificar diversos comportaments viaris de més segurs a més perillosos .
A última hora hem estat a 5è. Primer els hem presentat els objectius, activitats i la sortida que realitzarem aquest curs. 
Després hem treballat en petits grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada