dimecres, 10 d’abril de 2019

5è A de l'escola Antoni Gaudí al PIT

Avui hem rebut al Parc Infantil de Trànsit de la classe el tercer grup de 5è  de l'escola Antoni Gaudí, que han vinguts acompanyats per la seva tutora l'Anna i la Mireia, que ha repetit.


Primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passat a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.


Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Com podeu veure a la foto, abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctament
Després han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 


En total han estat  22 participants,la majoria 
dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta. Tot i això, a l'hora de circular han d'estar més atents i sempre hi ha coses a millorar.


Al final de l'activitat hem repartit entre els participants una polsera reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada