divendres, 8 de març del 2019

GAME OVER a l'escola Frangoal i a l'escola Sant Ferran


Avui hem finalitzat la setmana del 'Game Over', amb les escoles Frangoal i Sant Ferran. Les activitats del dia d'avui han estat dirigides per l'Isaac Mateos, un jove esportista que ha explicat de manera molt clara, alguna de les conseqüències dels accidents de trànsit, així com la realitat de les lesions medul·lars i dels traumatismes cranioencefàlics. Ha explicat la seva experiència personal i la de quatre persones més, mitjançant la projecció d'un video del Servei Català de Trànsit i de l'Institut Guttmann.




Els alumnes dels dos centres educatius que han participat avui, han estat molt atents, han fet preguntes interessants i també han pogut conèixer de primera mà el món de l'esport d'alt nivell de la mà de l'Isaac.
Amb aquestes dos xerrades, s'ha finalitzat la campanya 'Game Over' que va començar el dia 5 i en la qual han participat més de 500 participants de 4t d'ESO, participants d'entre 15 i 16 anys, els quals han escoltat de forma acitva, aspectes sobre les lesions medul·lars i els traumatismes cranioencefàlics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada