divendres, 1 de febrer del 2019

Recuperació grups Gaudí, Guinovart i Margalló

Avui hem tornat a fet una sessió de recuperació de classes de grups de les escoles Antoni Gaudí, Josep Guinovart i Margalló.

Hem estat amb els nois i noies de 5è C de l'escola Antoni Gaudí. Primer hem reflexionat sobre quines són les coses que hem preparar abans de fer una sortida en bici i com planificar la ruta. Després hem realitzat un debat sobre la importància de portar casc quan es va en bicicleta i la influència dels amics. 

A segona hora hem fet la mateixa sessió amb els alumnes de 5è B de l'escola Josep Guinovart.

Per finalitzar, hem estat amb els nois i nois de 3r C de l'escola Margalló, on primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada