dilluns, 10 de desembre del 2018

Mobilitat Segura a l'escola Antoni Gaudí

Avui hem fet la tercera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Antoni Gaudí.

A primera hora a 1r A els participants han treballat amb el vídeo de 'Les tres bessones i la selva d'asfalt' i després amb 'El joc dels errors', identificant comportaments segurs i no segurs al carrer.

A segona hora amb els nois i noies de 3r A primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Finalment, els nois i noies de 5è A han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada