dijous, 22 de novembre del 2018

Mobilitat Segura a l'escola Garigot

Avui hem fet la tercera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Garigot.

A primera hora 1r A hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants sols, amb l'ajuda del semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Un cop de nou a classe els hem regalat un Cintonino Clac, per a què recordin cordar-se dins del cotxe i recordar-s'ho als pares.

A segona hora, amb els nois i noies de 3r A primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Finalment hem estat a 5è A, on primer hem reflexionat sobre quines són les coses que hem preparar abans de fer una sortida en bici i com planificar la ruta. Després hem iniciat un debat sobre la importància de portar casc quan es va en bicicleta i la influència dels amics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada