divendres, 2 de febrer del 2018

Campanya GAME OVER 2018

Durant aquesta setmana  hem realitzar onze xerrades del programa Game Over de l'Institut Guttmann a set centres d'educació secundària de Castelldefels amb alumnes a 4rt d'ESO. 

Enguany hem donat continuïtat a la col·laboració que vam iniciar amb la Fundació Institut Guttmann a finals del 2012, realitzant aquest programa de sensibilització social pel qual, amb els d'aquest curs,  ja han passat gairebé 3000 alumnes de secundària de Castelldefels.

Volem agrair especialment la feina feta pels monitors Oriol Lluís, Oriol Bach i Mario Ribera. Tots ells, han apropat als 546 nois i noies participants aquest curs la realitat de les lesions medul·lars i cranio-encefàliques traumàtiques derivades principalment d'accidents de trànsit. Una problemàtica real que ells fins ara no percebien i a la qual cada cop, per la seva edat, estan més exposats.

Des el Departament d'EduMS treballem per reduir aquest drama social, ja que a Catalunya es produeixen cada any al voltant de 140 casos nous de lesions medul·lars i uns 420 casos nous de traumatismes cranioencefàlics amb lesions cerebrals degut a accidents de trànsit, esportius, laborals i fortuïts.

Volem agrair també a la disposició dels instituts Josep Lluís Sert, Les Marines, Mediterrània, Valèria Haliné i les escoles Frangoal, La Ginesta i Sant Ferran per fer-nos un espai dins els seus horaris per fer arribar aquesta iniciativa als seus alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada