divendres, 12 de gener del 2018

Mobilitat Segura a l'escola Frangoal

Avui hem fet la quarta i última sessió de Mobilitat Segura a l'escola Frangoal.

A primera hora hem estat amb els nois i noies de les classes dels Peixos de P5 A i B.
Ens hem presentat i parlat sobre les funcions de la policia. Després els hem explicat el conte del 'Max' el nostre osset de peluix, on han comentat i après la importància de fer servir la cadireta o l'elevador dins el cotxe i d'anar ben lligats.
A continuació han conegut el nostre amic el semàfor, per a què serveix i com funciona. Un cop han demostrat que ho entenien molt bé, hem fet un joc amb un semàfor una mica especial i amb cotxes i motos. Per finalitzar, hem fet un petit joc de màgia amb l'ajuda dels nois i noies, on hem convertit aigua en pintura del color dels ninots dels semàfors de vianants.

Després hem estat amb els nois i noies de 5è Hem finalitzat el debat sobre l'ús del casc quan anem en bicicleta. A continuació, hem realitzat l'activitat 'Els senyals de trànsit i les bicis', on han conegut els senyals de trànsit que es poden trobar al carrer quan portin la bici. Per finalitzar els hem explicat com funcionarà l'activitat pràctica de circulació en bicicleta que farem al febrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada