dimecres, 13 de desembre de 2017

Mobilitat Segura a les escoles Can Roca i Sant Ferran

Avui hem fet doble sessió de Mobilitat Segura a les escoles Can Roca i Sant Ferran.

A l'escola Can Roca hem fet classe amb les línies A de 1r, 3r i 5é.

A 1r els participants han treballat amb el vídeo de 'Les tres bessones i la selva d'asfalt' i després han identificat comportaments no segurs al carrer amb 'El joc dels errors'. 

Després a 5è,  han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. 

Finalment a 3r, han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

A l'escola Sant Ferran hem fet la primera sessió del programa de Mobilitat Segura.


A primera hora hem estat amb els nois i noies de 1r que han realitzat l'activitat 'Mou-te al carrer', on a més d'identificar els diferents elements que conformen el carrer, han treballat competències bàsiques com a vianants i passatgers, diferenciant comportaments segurs i no segurs. 

Després hem estat a 3r, on hem treballat competències com a vianants. Hem fet un treball on els participants, han hagut de classificar diversos comportaments viaris de més segurs a més perillosos.

A última hora a 5è hem realitzat un qüestionari on han reflexionat sobre el risc i la seguretat com a ciclistes. Els participants han fet una auto-avaluació del seu comportament quan condueixin bicicletes per determinar el seu nivell competencial com a conductors d'aquest vehicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada