divendres, 19 de maig de 2017

5è B de l'escola Edumar al PIT

Avui hem finalitzat la setmana al Parc Infantil de Trànsit  amb la visita dels nois i noies de 5è B de l'escola Edumar. Aquest ha estat el segon cop que ens visiten, ja que la primera vam haver de cancel·lar l'activitat per pluja.

Primer els hem recordat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passat a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
Un cop comprovat que la senyalització del circuit era segura, els hem ensenyat una bicicleta elèctrica i el seu funcionament. A continuació,  tothom s'ha posat el casc de forma correcta, i ha fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles.

Avui han estat 24 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants un llum reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada