divendres, 24 de març del 2017

5è de l'escola Josep Guinovart al PIT

Avui hem finalitzat la setmana al Parc Infantil de Trànsit  amb la visita dels nois i noies de 5è  de l'escola Josep Guinovart acompanyats pel seu professor l'Enric.

Primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passar a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles.

En total han estat  24 valents participants que han desafiat la pluja. La majoria han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants un llum reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.


Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada