dimarts, 7 de febrer del 2017

P5 a l'escola Edumar

Aquest matí hem estat a l'escola Edumar, amb els nens i nenes de P5.
A primera hora han passat per l'aula de piscomotricitat, la classe dels lleons, amb la seva tutora Marta. Amb tots ells, hem parlat de les funcions que té la Policia Local i de la feina que fa. Seguidament hem "fabricat un cotxe" i hem explicat la història del nostre amic Max, on dos nens i nenes de la classe han interpretat molt bé els seus papers.
Després ha estat el torn del joc del semàfor humà, on un semàfor molt especial ha regulat el trànsit d'uns vehicles molt particulars.
Finalment, amb l'ajuda de la concentració de tota la classe hem fet un petit joc de màgia, relacionat amb el semàfor dels vianants.

A segona hora, ha estat el torn de la classe dels elefants, acompanyats per la seva tutora Alba. Aquest grup ha demostrat que sap moltes coses sobre la Policia Local i les seves funcions.
Amb una família molt especial, una mare, un pare i dos filles hem pogut escenificar el conte del Max. Ha estat molt divertit.
Després, hem presentat al nostre amic el semàfor, per passar a fer el joc del semàfor humà.
Finalment, hem fet un petit joc de màgia, amb la col·laboració de tota la classe.
Cal destacar, la bona predisposició de tots els nens i totes les nenes i el seu bon comportament en aquestes dos sessions, per la qual cosa han estat felicitats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada