divendres, 16 de desembre del 2016

Recuperació classes pendents

Avui ha estat el segon dia de recuperació de classes pendents per a les escoles que tenen tres línies en algun curs.

Els nois i noies de 3r C de l'escola Antoni Gaudí i 3r B de l'escola Frangoal han realitzat l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

Els de 3r C de l'escola Torre Barona en primer lloc, ham fet l'activitat Civisme i seguretat al transport públic, on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, com podeu veure a la foto,  ho han experimentat a classe.

Finalment, els de 5è A de l'escola Els Pins han treballat en petits grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta. Per finalitzar, hem introduït  un debat sobre l'ús del cas, que finalitzarem dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada