dijous, 29 de setembre del 2016

SMS a les escoles La Ginesta i Jacint Verdaguer

Avui hem fet doble sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a les escoles La Ginesta i Jacint Verdaguer. Els participants de tots dos centres han realitzar la tercera i última sessió del programa.

Els nois i noies de 1r han fet  una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Després a classe, i un cop comprovat tot el que han aprés aquests dies amb nosaltres, els hem regalat un cinturó de seguretat de joguina, el Cintonino Clac. 

A 3r en primer lloc, hem fet una l'activitat Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, ho han experimentat a classe amb uns reflectors que els hem regalat.

Per finalitzar, a 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.  

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.
I les de l'escola Jacint Verdaguer aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada