dimarts, 21 de juny del 2016

Campanya Seguretat Viària 'Et queda una vida'


Dissabte passat vam realitzar la segona campanya 'Et queda una vida' que tenim programades enguany.


Vam tornar a estar al Passeig Marítim amb l'Avinguda dels Banys (zona d'oci nocturn més habitual i freqüentada pel jovent de Castelldefels i d'altres properes) on realitzant aquesta campanya de sensibilització en oci nocturn.

L'hem realitzat en col·laboració amb la Fundació Abertis, i com la que vam realitzar al 2014, dos lesionats medul·lars a causa d'un accident de trànsit (en aquest cas el Dani i el Xavi), acompanyats de voluntaris de la Creu Roja van informar als joves i els van lliurant flyers amb consells per gaudir d'un oci nocturn responsable.
Enguany, com a novetat, els dos agents d'EduMS vam realitzar un control d'alcoholèmia voluntari.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar els joves que surten de festa sobre la importància de no conduir beguts i fer-los veure els riscos que això comporta a través dels testimonis de joves en cadira de rodes per accidents de trànsit.
Aquesta és una acció emmarcada dins el Programa de Seguretat Viària que la Fundació Abertis duu a terme des de l'any 2003, i per segon cop a Castelldefels, la campanya "Et queda una vida", per sensibilitzar als joves d'entre 16 i 25 anys. 

Podeu veure reportatge que va emetre TV3 de la campanya del 2014 clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada