dimecres, 8 de juny del 2016

Campanya Seguretat Viària 'Et queda una vida'

Dissabte passat vam realitzar la primera de les dues campanyes 'Et queda una vida' que tenim programades enguany.

Va estar al Passeig Marítim amb l'Avinguda dels Banys (zona d'oci nocturn més habitual i freqüentada pel jovent de Castelldefels i d'altres properes) on vam realitzar aquesta campanya de sensibilització en oci nocturn.

Aquesta es realitza en col·laboració amb la Fundació Abertis, i com la que vam realitzar al 2014, dos lesionats medul·lars a causa d'un accident de trànsit (en aquest cas la Mireia i el Dani), acompanyats de voluntaris de la Creu Roja van informar als joves i els van lliurant flyers amb consells per gaudir d'un oci nocturn responsable.
Enguany, com a novetat, els dos agents d'EduMS vam realitzar un control d'alcoholèmia voluntari, pel qual van passar una cinquentena de persones durant les dues hores que va durar l'activitat.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar els joves que surten de festa sobre la importància de no conduir beguts i fer-los veure els riscos que això comporta a través dels testimonis de joves en cadira de rodes per accidents de trànsit.
Aquesta és una acció emmarcada dins el Programa de Seguretat Viària que la Fundació Abertis duu a terme des de l'any 2003, i per segon cop a Castelldefels, la campanya "Et queda una vida", per sensibilitzar als joves d'entre 16 i 25 anys. 

El proper dissabte 18 de juny tornarem a realitzar l'activitat al mateix lloc de 23:30 a 01:30.

Podeu veure reportatge que va emetre TV3 de la campanya del 2014 clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada