divendres, 10 de juny del 2016

5è B de l'escola Frangoal al PIT

Avui ens han visitat al Parc Infantil de Trànsit els nois i noies de 5è B de l'escola Frangoal, acompanyats pel seu tutor l'Ignasi.

Primer, com podeu veure a la foto, els hem recordat els diferents senyals de trànsit que vam treballar a classe, per passar després a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
A continuació hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctament. Després han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 

Ha estat un grup nombrós de 27 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta i d'altres que han de practicar una mica més. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants una polsera reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.


Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada