dijous, 17 de desembre del 2015

SMS Frangoal 4a jornada

Avui hem realitzat la quarta sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola Frangoal.

A primera hora, a 1r hem fet  al gimnàs de l'escola una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Després a classe, i un cop comprovat tot el que han aprés aquests dies amb nosaltres, els hem regalat la làmina per pintar 'Dóna color al teu carrer' a més d'un cinturó de seguretat de joguina, el Cintunino Clac.

Després, a 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.  

Per finalitzar, a 3r primer hem fet una nova activitat anomenada Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, ho han experimentat a classe amb uns reflectors que els hem regalat.

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada