divendres, 18 de setembre de 2015

SMS La Ginesta 4a jornada

Avui hem finalitzat la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola La Ginesta.

A primera hora hem estat amb els nois i noies de P5. Ens hem presentat i parlat sobre les funcions de la policia. Després els hem explicat el conte del 'Max' el nostre osset de peluix, on han comentat i après la importància de fer servir la cadireta o l'elevador dins el cotxe i d'anar ben lligats .

A continuació han conegut el nostre amic el semàfor, per a què serveix i com funciona. Un cop han demostrat que ho entenien molt bé, hem fet un joc amb un semàfor una mica especial i amb cotxes i motos. Per finalitzar, hem fet un petit joc de màgia amb l'ajuda dels nois i noies, on hem convertit aigua en pintura del color dels ninots dels semàfors de vianants.


Després hem realitzat la quarta sessió amb els participants de 5è. Primer hem debatut sobre l'ús del casc en bicicleta i la influència dels amics/gues.
Després hem fet una petita explicació sobre els senyals de trànsit que es poden trobar al carrer quan portin la bici. Hem finalitzat amb un concurs que han guanyat els nois i noies de la taula 7 ;-)

Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada