dimecres, 17 de desembre de 2014

Escola Sant Ferran

Avui hem visitat els nois i noies de l'escola Sant Ferran per a finalitzat la tercera sessió del nostre programa educatiu pel curs 2014-15.

A 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. Han destacat el Nacho i la Lucía que han fet la millor puntuació amb 200 punts.

A 3r primer hem fet un petit treball en grups on els participants havien de classificar diversos comportaments viaris de més perillosos a més segurs. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe.

Finalment, a 1r, hem fet al gimnàs de l'escola una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia, amb l'ajuda de la Marta i la Sofía que ho han fet d'allò més bé regulant el trànsit.

Podeu veure moltes més fotografies de la sessió d'avui si cliqueu aquí o a la secció Fotos del bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada